Nabestaanden

Hebt u de zekerheid dat uw nabestaanden goed verzorgd achterblijven als u iets overkomt? Het is goed om na te denken wat uw partner en/of kinderen aan inkomsten overhouden als u hen onverhoopt mocht ontvallen. Kunnen ze dan nog in hun huis blijven wonen? Blijven uw plannen voor de kansen, opleidingsmogelijkheden en thuissituatie van uw kinderen intact?

Het is extra schrijnend als kinderen niet alleen de overleden ouder moeten missen, maar ook de overlevende ouder nauwelijks meer zien omdat die er een extra baan bij moet nemen om rond te komen.

Hoe beter u uw wensen en behoeften in kaart brengt, des te beter uw gezin ervoor staat als het ergste gebeurt.

Tijdens een analyse gaan we uit van wat uw nabestaanden op dit moment kunnen verwachten, en stellen we de scenario’s bij totdat u tevreden bent dat aan hun behoeften voldaan zal worden.

Nabestaandenplanning hoeft niet ingewikkeld of in steen gehouwen te zijn – wanneer er iets verandert, stel ik de voorzieningen die u getroffen hebt ook bij. Uw behoefte aan zekerheid verandert per levensfase, en uw planning verandert mee.

Een serviceabonnement biedt u de nodige controle en flexibiliteit. Bel vrijblijvend of mail voor informatie over het regelen of bijstellen van uw nabestaandenverzorging.

Gezin en inkomen MDC financieel raadgever Beesd