Visie MDC

De financiële wereld is in beweging. De manier waarop financieel adviseurs voorheen werkten, bestaat niet meer. Daarin is er veel veranderd, en dat brengt voor veel mensen onzekerheid met zich mee.

Ik sta dan ook naast u gedurende het gehele adviestraject. Het is mijn prioriteit om de complexiteit van de financiële wereld duidelijk aan u uit te leggen. Samen kijken we naar uw omstandigheden en wensen, en zoeken we de beste producten en strategieën voor u uit. Ik gebruik een persoonlijke, coachende aanpak met de nadruk op ondersteuning en voorlichting.

Hierdoor hebt u uiteindelijk niet alleen de financiële producten die uw doelen ondersteunen, maar ook de zekerheid en het vertrouwen dat deze producten zich waar zullen maken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Manuel de Croock, en ik ben al 18 jaar gecertificeerd financieel adviseur. Ik heb de bevoegdheid u bij te staan als financieel planner en als begeleider en bemiddelaar op het gebied van wonen, inkomen en vermogen. Ook richt ik mij op begeleiding en advies bij de aankoop van een tweede woning.

Na mijn HBO-opleiding heb ik bij diverse financiële advieskantoren gewerkt. Ook heb ik aanvullende vakopleidingen gedaan, waaronder de opleiding tot financieel planner en erkend hypotheekadviseur (SEH).

Sinds 2011 werk ik zelfstandig als MDC financieel raadgever. Ik ben altijd al breed inzetbaar geweest, en in deze tijden vol vernieuwing zag ik de kans om mijn persoonlijke visie de ruimte te geven die het verdient. Als iemand die midden in het gezinsleven staat, met twee opgroeiende kinderen, weet ik als geen ander hoe snel persoonlijke omstandigheden zich kunnen wijzigen, en hoeveel zekerheid het biedt om uw financiële zaken goed op orde te hebben.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel of e-mail dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Manuel de Croock MDC financieelraadgever