Light Serviceabonnement

Met dit abonnement hebt u een goede basis voor langdurige zekerheid in uw financiële zaken. U ontvangt de ondersteuning van MDC als uw raadgever, zodat uw lopende zaken adequaat worden beheerd. Naast uw eigen kennis en ervaring krijgt u toegang tot verscheidene experts. En voor wie een nog completer pakket aan ondersteuning wenst, is er het Full Serviceabonnement.

Professioneel advies en ondersteuning
Met mijn ruime ervaring als financieel planner bied ik u een goede, professionele en toegankelijke begeleiding.

Ondersteuning en advies per telefoon en e-mail.
Gedurende het jaar kunt u bij me terecht voor uw adviesvragen. Ik zal u te woord staan via telefoon en e-mail, en eventueel ook via Skype.

Beheer en administratie
Ik beheer de producten die bij MDC financieel raadgever lopen met professionele financiële software, zodat uw financiële plan up-to-date blijft en eventuele veranderingen in lopende producten altijd gebaseerd zijn op het complete beeld van uw situatie.

Nazorg en onderhoud producten
Ik controleer de status van nieuw afgesloten producten bij de verstrekkende maatschappijen, om zekerheid te geven dat alles correct overgekomen is. Ook houd ik veranderingen bij in producten en informatieverstrekking, om er zorg voor te kunnen dragen dat de producten uw financiële wensen nog ondersteunen.

Toegang tot experts met aanvullende kennis
Via MDC hebt u toegang tot een netwerk van kennis. Als u vragen hebt die buiten mijn expertisegebied vallen, dan vraag ik de juiste expert om advies of verwijs ik u door.

In bepaalde gevallen wordt uw adviesvraag kosteloos bij de expert beantwoord, of krijgt u een kosteloos intakegesprek. MDC financieel raadgever biedt u toegang tot experts op de volgende gebieden:

  • Aankoop- en verkoopbegeleiding onroerend goed
  • Fiscaliteiten
  • Boekhouding en administratie
  • Echtscheiding en relatieontbinding
  • Estate planning – nalatenschap, huwelijk of samenwonen
  • Startende ondernemingen

Actief bijhouden van uw cliëntprofiel
Indien ik voor u een financieel plan heb uitgewerkt en/of producten beheren, ben ik volgens de zorgplicht verplicht uw profiel periodiek te updaten. Dat houdt in dat ik naga of er veranderingen opgetreden zijn in uw doelstellingen, wensen en mening. Met deze informatie kan ik het financieel plan of de bestemming van een financieel product aanpassen aan uw behoeften.