Samen verduurzamen en
slim stappen zetten naar:

  • Lagere maandlasten
  • Meer wooncomfort
  • Een hogere verkoopprijs
  • Een beter milieu

Via een zogenaamd duurzaamheidsprofiel voor je (toekomstige) woning krijg je informatie over het energieverbruik. Het vertelt je hoe de woning scoort in energieverbruik en hoe je dit verbruik kunt verlagen. Dat kan op diverse manieren: beter isoleren, slimmer verwarmen, gebruik maken van de zon, enz. We schatten in wat je bespaart en wat het je kost.

En – per maatregel -jouw rendement: wat levert de investering je op? Vaak is dat percentage flink hoger dan de spaarrente bij je bank. Geen geld? Geen nood. De overheid en geldverstrekkers willen graag dat Nederland verduurzaamt. Zij maken geld lenen voor het zuiniger maken je woning nu extra aantrekkelijk. Zo kun je tot wel 6% meer lenen via je hypotheek, voor energiebesparende maatregelen. En soms zelfs meer. Ontdek hoe jij met lagere maandlasten woont in een comfortabeler huis, dat direct meer waard is. En hoe je slim stappen zet richting een gasloze woning en een beter milieu.

Wil je ook je woning verduurzamen en heb je een vraag? Neem hier contact op met ons!
Of stuur ons een bericht en vraag je persoonlijk duurzaamheidsprofiel aan!

Gratis duurzaamheidsprofiel of energiescan

De energiescan voor particulieren is gratis. Een persoonlijke advies over jouw woning waarin je vragen over energiebesparende maatregelen en subsidieregelingen worden beantwoord.

Je woning energiezuiniger maken heeft veel voordelen: je draagt bij aan het klimaat, je verlaagt je energierekening en het verhoogd je wooncomfort. Hoe zit nu eigenlijk met de eisen die gelden voor een duurzame verbouwing en een nieuwbouw woning ? Wat zijn de subsidies en vooral: waar ga ik dit van betalen?

Bel gerust en we helpen je graag: want verduurzamen doe je samen!