Woning financieren

U hebt uw droomhuis gevonden. De eerste stappen voor de hypotheek zijn gezet. Nu komt het aan op het werkelijk financieren van uw woning.

In deze fase belandt u in een stroomversnelling. U hebt slechts beperkt de tijd om de hypotheek te regelen, en er zijn al zoveel andere zaken die uw aandacht nodig hebben. Het regelen van de verhuizing. Vrij vragen van uw werk. Het regelen van loodgieters en elektriciens voor het plaatsen van de nieuwe keuken. En vaak ook nog eens het verkopen van uw oude huis.

Ik neem u de zorgen en drukte uit handen, door de hypotheek voor u aan te vragen bij de bank, het dossier te verzamelen te zorgen voor goedkeuring. Samen met uw input zorg ik ervoor dat het dossier tot in de details klopt. Ook fungeer is als aanspreekpunt voor bijvoorbeeld notaris en verkoopmakelaar. De onzekerheid over het mogelijk maken van de financiering is voorbij: de voorlopige offertes zijn aangevraagd en doorgenomen, en het is nu alleen nog een kwestie van alles regelen.

Wilt u graag zelf uw hypotheek afsluiten? Dan sta ik achter u met begeleiding, advies en voorlichting.

Voor uw eigen gemoedsrust is het ideaal als we al in een vroeg stadium gekeken hebben naar wat er mogelijk is. Maar ook als u haast hebt met het financieren, sta ik u graag bij. Door mijn ervaring kan ik snel en efficiënt inspelen op uw behoeften. Neem vandaag nog contact op.